destinationscranton.blogg.se

När du inte kan komma till Scranton kan Scranton alltid komma till dig.

Lång och rolig dag!

Kategori: Allmänt

 
Hallå! Dags för mig (David) att äntligen göra debut i bloggvärlden! Felix har släppt monopolet på sin älskade blogg och tillåtit mig att komma in i bilden!

Dagen började med en lika god och onyttig frulle som vanligt. Ingen höjdarskräll kanske! Därefter bar det iväg mot Sandvik för att inleda arbetet med en guidad tour på testlabbet, väldigt intressant faktiskt! Vi fick även hänga med några som visade och förklarade mer ingående hur de olika processerna var sammankopplade.
Sedan dags för lunch! Det blev en varsin Stromboli ifrån Vincezios som ligger cirka 5 minuter från jobbet. Riktigt gott!

Efter jobbet åkte vi hem till hotellet för ett snabbt ombyte av kläder. Sedan vidare mot dagens höjdpunkt! Willkes-Barre Scranton Penguins mot Lehigh Valley Phantoms. Sista försäsongsmatchen för båda lagen innan AHL drar igång för säsongen. Resan dit gick kanonfint och man kan nog säga att Felix kompenserade tisdagens dundertabbar med att hitta snabbt och smärtfritt till Mohegan Sun Arena på första försöket!
Matchen var grym och det delades ut rejäla smällar åt båda håll! Om jag inte är helt ute och cyklar var det även minst fyra fighter. Underbart med äkta hockey!

Efter matchen bar det av till Walmart för att köpa riktig frukost!
Just nu ligger jag på rummet och är förkyld medan Felix är på Sandvik och sliter. Ikväll är vi bjudna på team dinner men som det ser ut nu så får Felix klara sig utan vapendragare. Det ska nog inte vara några problem för alla på arbetslaget är kanonschyssta!

Nu ska jag försöka streama Brynäsmatchen!
Hörs hej!

KOMMENTARER:

  • Kerstin Karlsson säger:
    2015-10-01 | 21:31:33

    Det är roligt att läsa vad ni har för er. Ni skriver riktigt bra.

Kommentera inlägget här: