destinationscranton.blogg.se

När du inte kan komma till Scranton kan Scranton alltid komma till dig.

Resan till Staterna

Kategori: Allmänt

Nu är det dags igen! 

06:42 rullade limon iväg från SANDVIKs gamla huvudkontor i Sandviken. Vi fick den fina äran att dela bil med två andra praktiserande par som också skulle på samma flyg som oss; Stefan&Frank och Johannes&Ludwig(som vi också delade rad med på flyget) 

Väl framme på Arlanda gick hela proceduren med incheckning och säkerhetskontroll väldigt snabbt och smärtfritt. Egentligen kan vi säga direkt att hela resan från första till sista punkt gick väldigt smidigt! Vi har inte under hela resan upplevt någon "onödig väntan" någon gång, bra jobbat! 
När vi hade blivit utfrågade färdigt av "USA:s första intryck" samt hämtat våra väskor stod Kyle (nästan helt säker på att han hette Kyle) och väntade på oss med en SANDVIK-skylt i högsta hugg! Snabbt men också säkert ledde han ut oss till sin nyputsade och sjukt fräscha Lincoln Towncar som på ganska exakt två timmar skulle ta oss till Scranton. Väl här fick vi klart för oss att vi skulle få en varsin lägenhet till förfogande, detta är högt över våra förväntningar och vi är otrooooligt tacksamma för detta! Nedan får ni se hur min lägenhet ser ut, Davids är på pricken likadan fast spegelvänd.


Det var allt för denna gången, vi hörs nån annan gång! /Er Felix

KOMMENTARER:

 • David säger:
  2015-09-27 | 14:55:46

  Min lägenhet är renare och bättre

 • Lena Hallner säger:
  2015-09-27 | 18:56:07

  Fräscht ställe, och kul att gick bra för er igår.

 • Lena Hallner säger:
  2015-09-27 | 18:59:12

  Hoppas att ni har en bra dag idag också.

Kommentera inlägget här: