destinationscranton.blogg.se

När du inte kan komma till Scranton kan Scranton alltid komma till dig.

Första dygnet

Kategori: Allmänt

Men vi kör ett inlägg till då!

Imorse när vi hade vaknat till liv och gnuggat jetlagen ur ögonen tog vi den 2 våningar långa hissturen ner till entréplan där det serverades frukost. Frukosten var något i hästväg där det serverades hamburgare, våfflor, muffins, kakor, pannkakor samt sånna där onyttiga flingor. Det kunde man skölja ner med en juice som smakade avslagen fanta. Snabbt kom vi fram till att detta håller inte, ska vi klara dessa veckor utan att behöva gå upp nån storlek i garderoben måste vi starta vår egen frukostservering. Det får bli morgondagens mission när vi fått bilen! 
Efter dunderfrukosten blev det en sväng till "gymmet" bestående av 2 löpband, en motionscykel och lite vikter med okända siffror på, svettiga blev vi iallafall. Strax efter träningspasset tog vi ett dopp i poolen, mer om det finns det inte att skriva. Under eftermiddagen tog vi det båda väldigt lugnt, någon stans tror jag vi båda behöver det efter resan igår. 

Klockan 17 var det sagt att vår handledare skulle komma och hämta oss och bjuda ut oss på en middag. Sagt och gjort så rattade han sin Ford till stans bästa hak enligt honom själv! Ett riktigt stakehouse, mycket hög klass. Under middagen kom det fram vilken underbar människa han verkar vara vår handledare, genomtrevlig och ödmjuk på alla sätt! När stekarna var svalda tog han med oss lite runt i krokarna och till en mataffär som var det sjukaste som vi båda hade sett ihop! Man brukar ju säga att "allt finns inte" men efter att ha varit in på detta Wegman's börjar jag tro att "allt" finns där. Trots den stora frestelsen blev det bara 24 flaskor vatten men vi ska tillbaka till den där affären, var så lugna!

Imorgon har vi vår första arbetsdag och vi ska även få vår bil då så man kan nog säga att imorgon bli det också en bra dag! 

Herrå

KOMMENTARER:

  • Johan säger:
    2015-09-28 | 17:38:34

    Är det en muffins med bea på!?😜

    Svar: Tyvärr så har de inte bea här i staterna! Hade säkert smakat fint /David
    destinationscranton.blogg.se

Kommentera inlägget här: