destinationscranton.blogg.se

När du inte kan komma till Scranton kan Scranton alltid komma till dig.

En arbetsdag och en bil

Kategori: Allmänt

Godkväll! 

Efter yttligare en ohälsosam frukost hämtade vår handledare Tony oss och skjutsade oss till Sandvik som ligger beläget cirka 10 minuter bort. Väl på jobbet var vi med på ett morgonmöte med övriga kontorssnubbar. Vi hände med skapligt ända tills de gick igenom helgens siffror, då började det snurra i huvudet på oss båda... Efter morgonbönen fick vi i vanlig sandvikmanér en rundvandring i lokalen med fokus på säkertheten, typ ganska precis exakt samma som de genomgångar man får på praktiken hemma i Sverige. Efter rundvandringen kom Tony in med en bunt med säkerhetspapper som täckte precis alla risker och regler som fanns på hela anläggningen, det tog fruktansvärt lång tid att läsa igenom bunten(som självklart var på engelska) då vi båda läser ganska sakta... Nedan ser ni hur bunten med papper såg ut.

När vi plöjt igenom kompendiet hände det väldigt lite på rätt många timmar, Tony satt fast i möte och vi hade då inte än skrivit på pappret som låter oss vandra runt fritt i lokalen så vi slog ihjäl tiden på vårat tilldelade kontor. 

Strax innan vi skulle sluta för dagen (kl 17) kom Tony gående och berättade att vi skulle gå och titta på bilen som vi två ska köra nu i fyra veckor. Varken jag eller David vågade ha skyhöga förväntningar men det skulle vi lätt kunnat ha... Bilen som Tony tog oss till var en Buick Lacrosse 3.8L V6 från typ 2013 eller dyligt. Vi är så sjuuuukt nöjda med den bilen. Vi hade verkligen inte kunnat önska en bättre bil! Såhär ser den ut!\/
Jungfruturen i Buicken blev förutom hem från Sandvik(som jag (Felix) körde) en sväng till Five Guys för en varsin burgare, så mycket flott... 

Efter Five Guys styrde vi kosan mot Wegman's som jag skrev om igår. Står fortfarande fast vid att den affären slår allt vi sett tidigare i livet! Gången till höger i bild går längs med husets långsida och uppskattas av oss till 250-300 meter och det är så mycket stora förpackningar. En chipspåse på 500g eller ett 28-pack med popcornpåsar är inget ovanligt. Helt makalöst.
Efter Wegman's åkte vi hem till hotellet igen och ska snart låta John blund entra rum 212 och 214, ny dag och nya utmaningar imorgon! Adios.

KOMMENTARER:

  • Lena Hallner säger:
    2015-09-29 | 11:45:21

    Attans vilken snygg bil ! Ej helt lätt att leva hälsosamt tydligen.

  • Kirstin Karlsson säger:
    2015-09-29 | 15:14:44

    No tycks ha det riktigt lyxigt!

Kommentera inlägget här: