destinationscranton.blogg.se

När du inte kan komma till Scranton kan Scranton alltid komma till dig.

Slutet är igång

Kategori: Allmänt

Hej,

Nu är de sista veckan här i Scranton igång! Att drygt 3 veckor kan gå så fort är nästan läskigt...

Imorse innan måndagsmorgonen ens börjat var vi(David) tvungen att skarpa rutorna då det idag var så lågt som 29 grader kyligt.

Arbetsdagen tillbringades åt rapporten som skall skrivas åt skolan i utbyte mot ett betyg. Det är en rapport som nu är färdig! Efter att ha läst igenom, dubbelkollat samt trippelkollat igenom den tillsammans är vi nu nöjda med resultatet. Riktigt skönt att ha den ur vägen! 

Efter jobbet var det Team-Dinner igen. Denna gången var David kärnfrisk så han kunde vara med om den upplevelsen också! Middagen åts på en av Scrantonregionens mest udda och därför kända resturanger. Hela resturangen såg ut som en piratbåt, en fyr och nått slags hus ihop. Det var alltså en fiskeresturang där den från Sandvik 10 personer stora klanen slog sig ner. 


Våra trevliga kollegor. Längst bak till vänster är Tony, vår handledare.

Resturangen hade av nån väldigt oklar anledning en stor samling av tandkrämer från "The whole world". Tyvärr så ingår inte Sverige i vad amerikanerna kallar världen.

Påväg till resturangen träffade vi på en av mina arbetskamrater! Det är den första vi sett sen vi kom hit så det blev ett känslosamt möte;)

Höörs häj
Felix
Kommentera inlägget här: