destinationscranton.blogg.se

När du inte kan komma till Scranton kan Scranton alltid komma till dig.

Lågfartssöndag

Kategori: Allmänt

Hej igen!

Som rubriken lyder så ligger vi fortfarande och har helg när ni i Sverige om nån timme börjar en ny arbetsvecka och ni i Asien borde snart gå på måndagslunch snart...

Hursomhelst så har denna dagen varit i slappaste laget, efter att vi i natt blivit våldsamt väckta av brandlarmet var det för iallafall mig svårt att sova bra efter det. Det som faktiskt hände idag var att vi gav centrala Scranton en chans. En chans som staden inte tog. Det som faktiskt hände i stan var "Steamtown Marathon". Tyvärr hade varken jag eller David våra löparskor med oss just då så det blev ingen löpning.(Hemskt synd)

En mindre folksamling bestående av vad vi antog var närmast sörjande till de löpande. Folksamlingen var inte mer än max 300 personer så något vidare drag var det inte... Det enda som var öppet i stadskärnan var ett subway som var fullsmockat med hungriga löpare. Vi måste nog nästan ge Scranton en chans till men den gången en vardag för såhär dött kan det inte bara vara. Idag var nästan lugnare än Sandviken och då är det illa...

Men lite mysig är den ändå staden! Fortsatt fint väder så det var alltid något.

Efter stadsvandringen tog vi bilen och fortsatte på en väg som vi åkt på många gånger men tidigare svängt av tidigare. En upptäcksfärd alltså! Vägen bjöd egentligen inte på något speciellt heller förutom en bilhandlare(som var stängd) där det stod hundratals splitternya bilar i olika märken och modeller uppradade med stor precision! I ett gemensamt beslut kom vi fram till att beställa hem varsina sånna Chevy Suburban. Ett fint komplement till vår Saab respektive Volvo!

Senare på kvällen försökte vi hitta en sportbar/stakehouse där vi kunde äta en bra köttbit och samtidigt uppleva NFL-Sunday. Vi provade först med Texas Roadhouse, ett sånt ställe som Tony tog med oss till under vårt första möte med honom. Där var det tyvärr lång väntetid... Vi fick efter en ordentlig åktur det bekräftat att en öppen resturang på en söndag är en ovanlig syn i Scranton... Tillslut hamnade vi på KFC där vi fick väldigt olik behandling. Jag lyckades efter lite frågeställningar, funderingar och mummel på nått sätt få jättemycket mat för ynka 40kr(Sån här snabbmat är ganska dyrt här, hade räknat med det dubbla för mindre mat.) David däremot fick tvärtom jättelite mat för samma peng, vi var inte riktigt lika nöjda!:)

Antagligen ruffigaste KFCn i hela USA.

Mer än så har jag inte, en lugn och stillsam dag ger ett rätt ointressant inlägg...

Felix