destinationscranton.blogg.se

När du inte kan komma till Scranton kan Scranton alltid komma till dig.

Goosebumps

Kategori: Allmänt

Hej,

Ett lite kortare söndagsinlägg.

Efter gårdagens smått överväldigande dag i hockeyns tecken tog vi sovmorgon ända tills vi vaknade(!). Efter frukost och tillvaknande blandades träning, FaceTime till närmast sörjande, upptäcksfärd med Super-Buicken, utfodring samt ytligare lite NHL-hockey.
Lite bilder från utflykten.

Resekamrat Österlund firar snöfallet som tro det eller ej faktiskt pågick när denna bild togs, det vad inte mycket och det stannade inte kvar. Men, det var snö!

Efter dessa sysslor kom idén att besöka biosalongen igen upp på agendan. Efter att ha kollat vad som gick just den tiden vi ville gå samt ha förhandsgranskat olika filmer via respektive trailer kom beslutet att det fick bli Goosebumps i 3D. En film som också denna visade sig vara riktigt bra och ha relativt högt UPK-värde(Underhållning Per Krona) På samma sätt som föregående biobesök löste vi biljett och vandrade emot salong 8. En något mindre salong än den förra men fortfarande väldigt stor jämfört med Roxy i Sandviken... 

På bilden ser ni alla som såg bion med oss... Man kan lugnt säga att det inte är så poppis att gå på bio här i Scranton.

En liten dröm jag alltid haft var att göra skuggfigurer på en riktig biosalong. Att desutom få göra det i USA var lite fränt sådär:)

Imorgon måndag startar vi upp den fjärde och sista veckan på Sandvik, såklart både på gott och ont! 

Över och ut
Felix
Kommentera inlägget här: