destinationscranton.blogg.se

När du inte kan komma till Scranton kan Scranton alltid komma till dig.

Flor-Ida

Kategori: Allmänt

Tjaaa,

Kan ju börja med att tydliggöra att det vi gör på denna resa från och med igår inte är förknippat med Sandvik AB på några vis, den tiden har vi lagt bakom oss för denna gången! 

Som tidigare nämnt blev det många(5) timmar att slå ihjäl på Newark Airport, vilket på ren svenska var skittråkigt! Speciellt när det bara fanns gratis Wifi i 30 minuter(därför prioriterades inte bloggning) så det blev sova som riktiga luffare på golvet samt lyssna igenom gamla spotifylistor. 

När vi 20:30 lokal tid klev på ett på bredden fyllt flygplan för att i tre timmar sitta i ett trångt flygplan påväg ner mot Florida var iallafall jag hemskt trött och sliten. På bilden nedan syns det planet vi skulle åkt med tillbaka till Sverige om vi valt att inte ha en semestervecka. I bakgrunden syns även Manhattan även om bilden är dålig.
 
När vi tillslut kom ner till Orlando och hämtat ut väskorna blev vi ropade på. Det var en taxichaufför som ville köra oss. I bilen satt redan en annan snubbe som blev mycket tveksam när bilen började rulla åt motsatt håll från hans slutdestination! Vi kom hur som helst fram till hotellet utan att blivit bedragna på något sätt! 
Denna utsikten får vi stå ut med från hotellrummet under dessa 6 dagar, hotellet är helt ok! 

Idag då, jo efter gemensams diskutioner fram och tillbaka huruvida vi skulle göra föll beslutet på Aquatica, en av de större vattenparkerna här i Orlando. Av självklar anledning blev det inga bilder därifrån men vi hade alla 6 svinrolig tills vi blev för trötta för att vara kvar längre.
Inne på parken

Slitna grabbers
När vi åkte till parken ringde hotellet åt oss så vi fick en bil med 6 platser. När vi var framme visade det sig att "Mickey"(Ja, lite ironiskt med tanke på Orlando) var villig att vara någon form av privatchaufför åt oss under veckan så vi fick hans personliga nummer och allt!

Imorgon blir det Universal!
Felix med vänner
Kommentera inlägget här: